Servicii


        CASA DE EXPEDITII:

        Societatea noastra ofera in mod gratuit consultanta de specialitate cu personal specializat oferind cele mai bune solutii de transport atat pentru beneficiari cat si pentru firmele de transport colaboratoare, datorita unui portofoliului vast de clienti din toate zonele tarii.

 

        TRANSPORT NATIONAL:
        Serviciile noastre constau in preluarea, transportul si distribuirea pe intreg teritoriul Romaniei sau al Uniunii Europene a marfurilor dvs., fie ca este vorba de colete cu greutati si dimensiuni reduse sau medii , fie ca este vorba de incarcaturi camioane complete de pana la 24T, transporturi agabaritice, cisterne, etc.
        Indiferent care ar putea fi dificultatile sau particularitatile transporturlui dvs, echipa noastra de profesionisti va interveni promt cu solutii practice de rezolvare imediata a acestora.

 

        TRANSPORT INTERNATIONAL:
        Efectuam transporturi internationale de marfa, respectiv camioane complete, camioane de grupaj sau livrari in regim expres – atunci cand livrarea este foarte urgenta.

        In functie de natura marfurilor care trebuie transportate, va stam la dispozitie cu camioane tip prelata, duba, camioane dotate cu A.D.R. pentru transportul de marfuri periculoase, camioane frigorifice, mega, trailere specializate, camioane pentru transport agabaritic etc.

Cu noi puteti transporta orice…oricand !