Trecerea podului de la Fetesti se poate achita si prin SMS


Trecerea prin statia de taxare se va efectua pe 3 benzi pe sens, din care benzile 2 si 3 vor fi cu trecere libera fara bariere pentru plata efectuata prin SMS si distribuitorii autorizati si Banda 1 (de la marginea din dreapta) va fi in continuare cu bariera si numai pentru plata cash.

Cand trebuie achitat tariful?
Soferii vor avea posibilitatea sa achite tariful in afara Agentiei de Incasare Fetesti, in avans sau pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii.

Cum se va achita tariful de trecere?
Modalitatile de plata puse la dispozitie includ achizitia prin SMS transmis la numar scurt precum si achizitia tarifului de trecere din reteaua de distribuitori autorizati.

Care sunt tarifele?

cnadr

 

Cum se efectueaza plata prin SMS?
Printr-un SMS la numarul 7577 (Orange, Telekom, Vodafone, DigiMobil) Pentru achitarea tarifului de trecere prin SMS, se transmite numarul de inmatriculare si categoria tarifara conform tabelului de mai sus.
Exemplu pentru autoturism: B54AJV 1

Atentie !
Categoriile tarifare definite sunt: 1,2,3,4 fiecare din acestea reprezentand una sau mai multe tipuri de vehicule.
Plata prin SMS se poate efectua numai pentru o singura trecere si se taxeaza in conformitate cu termenii si conditiile operatorilor de telefonie mobila.

Cum se efectueaza plata la distribuitorii autorizati CNADNR?
Lista Distribuitorilor autorizati CNADNR SA include in acest moment statiile de distribuire a carburantilor auto (OMV, PETROM, ROMPETROL si MOL).
Pentru achitarea tarifului de trecere la statiile de carburanti, recomandam prezentarea certificatului de inmatriculare al vehiculului si verificarea informatiilor inscrise pe documentul eliberat de distribuitor.

Atentie !
Plata la distribuitori se poate efectua pentru 1,2,20 de treceri conform categoriei tarifare si a preturilor prezentate mai sus.

Cum se va face identificarea vehiculelor si controlul?
O serie de camere video ce permit recunoasterea automata a numarului de inmatriculare (ANPR) sunt pozitionate in Agentia de Incasare atât in punctul de intrare cat si iesire, camerele inregistreaza numarul la fiecare trecere, acesta fiind verificat in baza de date cu plati.

Ce se intampla daca nu achit tariful de trecere?
Camerele video ANPR identifica trecerea aplicând o marca temporala si coordonatele GPS. Daca nu se achita tariful de trecere pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, aceasta va fi marcata drept posibila contraventie, urmând a se intocmi un Proces Verbal de Constatare a Contraventiei.

Ce se intâmpla cu abonamentele preplatite existente?
Trecerea vehiculelor pentru care exista abonamente preplatite eliberate sub forma de tichete se va efectua numai pe banda 1 (de la marginea din dreapta).

Leave a comment